Diskuze
Co je to vlastně „česká potravina“?
Zákonná povinnost obchodníků informovat o podílu českých potravin přinese komplikace, píše Petr Havel.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
LZP
Lojza Z Paseky
28. 1. 2014 14:32
Je to jasné
Česká potravina je kupříkladu salám, v němž se nachází sója z číny, strojně oddělené maso z polských slepic, milióny různých éček z koreje, mleté psí kosti z indie, stabilizátory a demulgátory z ruska, ochucovadla a nedochucovadla z mongolska, sláma ze šariše a obrané kosti z čech. A vyrábí to slovák Babiš.S pozdravem „žrádlo není k žrádlu, chlast se nedá chlastat ať žije podpora z EU“.
0
0
možnosti