Diskuze
Budoucnost masa? Ze zkumavky.
Alternativní výroba masa by oproti běžné vyžadovala jen procento dosavadní plochy a dvě procenta vody. Skleníkové plyny by klesly na desetinu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
Vzhledem k tomu, že lidé
maso jedí už od ranného paleolitu (tedy od doby, kdy to předchůdci lidské společnosti ještě ani nedotáhli do stádia homo sapiens) je představa, že najednou přestanou a přejdou na nějaké rostlinné koktejly víc než úsměvná. Jedinou schůdnou variantou je právě pěstování živočišných tkání v nádrži. To by ovšem musel autor (a destitisíce jemu podobných) přestat rozšiřovat hysterické lži proti biotechnologiím (jako třeba GMO) a museli by o nich začít informovat objektivně a pravdivě.Mimochodem hlavní příčinou degradace zemědělské půdy v ČR je nedostatek chlévské mrvy, který souvisí s masivním úbytkem živočišné výroby po vstupu do EU.
0
0
možnosti
PS